1 de gener del 2013

La Sansi dels membres de Triatló Valldoreix...


ESPECTACULAR!! Així és com podem definir la cursa del darrer dia de l'any, per l'ambient, per la gran quantitat de marques aconseguides i, per damunt de tot, pel companyerisme i  la bona salut que demostra el grup. Anem pel bon camí, i tots els companys/es estem segurs que aquest any els resultats ens acompanyaran. Com va dir en Guardiola en el seu dia: "...ho intentarem i persistirem, apreteu-vos el cinturó que ens ho passarem bé".

Abans de la cursa, vam quedar a una hora prudent per tal d'escalfar una mica i posicionar-nos a un lloc correcte dins del calaix de sortida. Aquesta és una cursa amb un nombre de participants -en la meva opinió- excessiu tenint en compte la capacitat dels carrers per on passem, i per tant això calia tenir-ho present. Durant l'escalfament i dins del calaix de sortida, les nostres samarretes rosa-blaves no passen gens desaparcebudes. Perdoneu la falta de modestia, però aquests colors tant "originals" destaquen per damunt de la resta de samarretes convencionals.

Imatge d'alguns de nosaltres prèvia a la cursa

Es dona la sortida, i malgrat estem bastant al davant, la carrera té moments de perillositat per la concentració excessiva de corredors en espais tant reduïts. Alguna caiguda, algun cop de colze, però al km. 2 sembla que la tensió del principi ha desaparegut i els grups comencen a ordenar-se pel seu nivell natural. Sobre el km. 3 ens trobem la Martina que ens ha vingut a donar suport, llàstima de la lesió! Jo vaig corrent amb en Joan, atès que tenim el mateix objectiu: córrer a l'entorn de 4:24, i és un luxe tenir algú com ell al costat que durant la cursa controla absolutament tot de manera milimètrica. Com a cosa curiosa, també és una experiència córrer amb algú tant conegut a Sant Cugat. Per on passem, tots són salutacions (eh Joan!, vinga Jonama!...). Els 4 primers kilòmetres els fem relativament bé, però a partir d'aquí la fatiga a les cames -en el meu cas- i els problemes al genoll -en el cas del Joan- comencen a passar factura. Aconseguim arribar al Km. 8, i a partir d'aquí ja li tenim "el peu al coll" a la cursa. Arribem aconseguint l'objectiu fixat. A meta ens trobem els Davids, l'Edu, el Jacob i la Rachael força contents amb els resultat. Finalment, també arriben la Patrícia i la Maria Dolors amb un somriure d'orella a orella.





 Bon humor i cares de satisfacció al final

El balanç final d'ahir, són ni menys ni més que 5 noves MMP: 

Edu Carchedi 38:42 (posició 127 de la general, sense paraules!)
Jacob Roman 38:48 (quina manera de baixar dels 40 minuts, sí senyor!)
David Gassó 39:46 (amb la seva edat i sub-40, chapeau!)
David Pros 42:02 (un altre que no li costa gens córrer, perfecte!)
Rachael West 43:51 (no corre, flota!)
Jaume Valls 44:27 (a 4:26 objectiu acomplert, molt content!)
Joan Jonama 44:31 (objectiu acomplert, malgrat els problemes físics) 
Patrícia Palomar 53:17 (MMP, això sí que és una retallada i no les que fa el Govern!)
Maria Dolors 58:58 (MMP, baixant de la hora sobradament, molt bé!!)

Enhorabona a TOTS, tant als que van córrer com que els que no, podem estar força orgullosos i contents.  

Per acabar-ho d'arrodonir vam a anar a fer el "tercer tiempo" en un bar de la zona, on ens vam pendre unes cervesses que van entrar de maravella.



Molt bon any a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada