22 d’abril del 2012

Triatló de Blanes


Crònica de Jaume:

Segona edició d'aquest jove però perfectament organitzat triatló, i segona vegada que hi participava. Les previsions del temps eren una mica dolentes, però finalment no ha plogut i la fresqueta ha estat fins i tot agradable. Pel que fa a l'estat de la mar hi havia marejol que un principi no semblava massa preocupant, però que al final sí ha estat força emprenyedor.

El tram de la natació -el qual era el que teòricament venia millor preparat- m'ha resultat una mica decebedor, no m'he trobat gens còmode, no era possible veure les boies a causa de les onades i això feia que anés perdent la orientació, així com que la tècnica de la braçada fós una mica de "supervivència". Al final un temps discret de 14:18. Transició lenta per refer-me del naufragi i comencem el tram de bici on les millors sensacions han començat a aparèixer. La dosificació ha estat molt bona al conèixer el circuit de l'any passat, cosa que m'ha permès gaudir la carrera i que en un moment passéssin els 43 minuts i 25 segons que he tardat. Transició rapidíssima -ara sí!-, i sortim a córrer pel passeig. El ritme que porten la majoria de triatletes és espectacular, molts corrent per sota de 4:00 min/km., i això et fa córrer a un ritme molt més alt. El temps final ha estat de 20:52!! (sense paraules, buf,...a 4:10).

En resum, temps total de 1:18:35 i molt content per haver millorat el de l'any passat en 7 minuts. La millora per trams és de 1' a la natació, 2' a la bici i 4' al córrer.

    Esperant per "embarcar"
Imatges de l'ambient d'aquest matí a Blanes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada