30 d’abril del 2012

Cursa mulla't i corre. Montmeló


CRÒNICA D'EDU CARCHEDI

Hola companys! Avui he fet la meva primera cursa, així que us passo una petita crònica de com ha anat.
Avui, diumenge 29 s’organitzava a Montmeló l’event “mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple”, que amés de ser una cursa solidària, era el campionat de Catalunya de 10km, així que hi havia uns personatges interessants.
La cursa consistia en donar dues voltes al circuit de Catalunya i un tram més per a arribar als 10km.

En escoltar la senyal de sortida i fins que he pogut sortir han passat uns 10 segons, però a partir de la passada per l’arc he començat a córrer a un ritme important ja que em podia la motivació i amés volia aprofitar que el primer tram era de baixada. Així que amb l’impuls de la baixada m’he acoblat a un grupet que portava un bon ritme i he completat la primera volta amb aquests. Però amb els desnivells que hi ha a la pista el desgast en les pujades és important, i el ritme que portava no el podia mantenir, així que he afluixat lleugerament en la segona volta i he tornat a apretar en l’últim tram de la cursa.
Fent així un temps total de 41:51 i un temps real de 41:43 donat pel “championchip” (brutal el nom), corrent a una mitja de 4:11. He quedat en 85ena posició de 600 persones que portaven el xip (dels 2000 participants només es classificava qui portava xip).
Així que ho he passat molt bé i és realment curiós l’ambient que hi ha en una cursa així. Veure la cara de la gent quan un nen de 10 anys avançava a tothom no te preu...
Espero que la següent sigui aviat!
Que passeu un bon pont!!





 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada