5 d’octubre del 2015

Triatló de l'Ametlla de Mar

Dissabte a primera hora de la tarda, horari clàssic per fer un triatló, al igual que ja fa molts els partis de futbol es jugaven els diumenges a les cinc.

En aquesta ocasió, la Marit, el Ferran i la Rachael baixen fins a al bonic poble pesquer de l'Ametlla per fer un sprint i un olímpic respectivament, acompanyats evidentment de les respectives families.
L'ambient és molt bo, pocs participants, però -no obstant això- el nivel és força alt. El mar ja des del principi es veu força arrissat, i amb fortes corrents una vegada t'endinses cap a l'interior. La situació que es troben la Rachael i el Ferran és força complicada amb meduses, poca o gens visibilitat, onades i lògicament les corrents. Per molt que els voluntaris amb caiacs s'esforcen per ajudar la dificultat és molt alta. Finalment, el mal tràngol de l'aigua es supera, i comença un circuit de bici ple de tobogans on costa molt aconseguir una bona velocitat de creuer. La cursa a peu és per la part litoral del poble, on gaudeixes veient les vistes tot i alguna pujada trencadora que hi ha. Per sort, la temperatura és bona i aconsegueixen tots 3 un bon resultat:

OLÍMPIC
Ferran 2:42:16
Rachael 2:58:05

SPRINT
1:29:25


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada