25 d’octubre del 2015

TRIATLÓ DE GAVÀ

Crònica Triatló Gavà 25/10/2015, per Manel Pardo


Magnífic l’Skoda Triathlon Series que hem viscut aquest matí a la localitat de Gavà i amb el qual alguns de nosaltres concloíem la temporada 2014-2015, que ha estat plena d’alegries, de bons resultats i també de moments més amargs del que voldríem però, com sempre, l’esport de competició té recompenses de tots colors i per a tots els gustos i sabors.
La prova ha transcorregut de la següent manera:
 La climatologia que ens ha acompanyat avui al llarg de la prova ha estat del tot plaent, el mar era prou pla però amb alguna que altre medusa que volia donar-nos la llauna tot i que no ho han aconseguit, l’aigua estava calmada i a una temperatura força agradable, 20ºC, però no obstant tots dúiem el neoprè preparat i posat a les 8h en punt pel segment de natació que afrontaríem en pocs instants, just quan el sol començava a deixar-se veure.
El segment de bicicleta ha sigut factible de realitzar i susceptible d’acabar-lo amb èxit ja que el vent ha estat desaparegut, vés a saber on, i la temperatura molt agradable (al final no ha calgut posar-se el mallot de ciclisme...eh noies!?), i del desnivell millor no parlar perquè en cap moment ens ha tocat baixar el plat gran ja que tot el recorregut ha estat súper pla.
Per acabar, amb l’últim segment de cursa a peu, podem dir que el transcurs d’aquest s’ha dut amb normalitat i sense una extremada temperatura com d’altres cops, que ens ha tocat agafar aigua de l’avituallament i tirar-nos-la pel damunt abans de beure una gota..., per tant, la calor avui no ha estat ni de bon tros l’excusa que a vegades ens fa pensar que ho podríem haver fet millor! Jajajaja... Felicitar a l’organització un altre cop per l’esplèndida senyalització i control durant tots els kilòmetres cursats, dóna gust disposar de boies amb globus lligats a una alçada prou prudent com per veure’ls a qualsevol distància!!! Que n’aprenguin els de la Federació...jajajaja!!!
Els resultats dels quatre participants de l’equip han estats aquests:
1.       Teresa Copete, que ha corregut la distància Sprint (25km), ha quedat en la posició 473 i ha finalitzat la prova amb un magnífic temps de 1:39:28, tot i no portar ni pulsòmetre ni material de control temporal ni òsties...!!! felicitats campiona!!!!
2.       Maria Dolors Lopez, que avui per si fos poc era el seu aniversari!! Ha corregut la distància Olímpica (51.5km), ha acabat en la posició 690 i ha creuat la meta en 2:58:59 i amb les millors sensacions de la temporada i eufòrica a més no poder, doble felicitació triatleta de l’any, avui tu te l’has guanyada més que ningú!!!!
3.       Rachael West, que també ha corregut la distància olímpica, ha arribat amb l’apustuflant temps de 2:24:25 i en la posició 389. Val a dir que després de l’encoratjadora experiència que va viure al triatló de l’Ametlla (onades de Titanic i en un mar sembrat de meduses) avui ha gaudit plenament del seu primer triatló olímpic que conclou de la millor manera possible, dignament i més feliç que mai, l’enhorabona Rachfinisher!!!!
4.       Manel Pardo, servidor, que he corregut la distància olímpica i que he quedat en la posició 35 amb un increïble temps de 2:03:26, i que venint del súper entrenament-competició del Half d’Empuriabrava de fa dues setmanes, he nedat sense dormir-me Sr. Gassó...! en 23:08 ;) i he hagut d’apretar les cames en la bicicleta però sobretot en la cursa a peu, finalitzant aquest segment en 37:48, la meva millor marca en els 10.000m!!!! Com diu el Míster...”Sígueme si tienes hipopresivos” jajajaja
Així doncs, tots quatre molt feliços i satisfets de participar en aquest triatló que ha format part de la cloenda triatlètica d’aquesta temporada acomiadant-nos  de la millor forma possible.

Per acabar, saludar a tots els components que formen part de l’equip de Triatló del Club Natació Valldoreix i enviar-los una forta abraçada perquè, com sempre, deixem el Complex Esportiu EMD de Valldoreix amb un llistó ben alt i difícil de superar!!!! J Amuuuuuuuunt VDX TRI!!!! Fins l’any vinent!

1 comentari: