12 d’octubre del 2015

HALF EMPURIABRAVA


Jornada important pel club, millor dit molt important per diversos motius: en primer lloc, a causa de la nombrosa participació tots plegats en un triatló, i després, per suposar per a molts el debut en un triatló de mitja distància.

Com a club -amb estructura i patró d'equip de triatló- ja fa 4 anys que treballem. Durant tot aquest temps hem anat evolucionant en aspectes qualitatius i quantitatius, però humilment potser caldria destacar el qualitatiu. Molts dels nostres companys ja fa temps que haguéssin pogut debutar -de capacitat alguns en van sobrats-, però gràcies a la labor del míster s'ha pogut tenir la paciència (paraula que poques vegades no existeix en el món del triatló) necessària perquè tot això arribés en el moment adequat. 

En un primer moment, superem la desena d'inscrits per aquest triatló, després malauradament a causa de lesions i motius laborals tenim algunes baixes (Albert M., Clara, Massagué, etc.), tot i així, l'expedició rosablava fa molt bona pinta. Fins a 20 persones ens reunim per sopar a la Tagliatella d'Empuriabrava la nit anterior.

Dia D Hora H. Condicions climatològiques ideals: bona mar, temperatura fresqueta sense fred i sobretot molt poc vent tenint en compte que estem al bell mig de la Bahia de Roses. Una vegada es dona la sortida així és com es desenvolupa tot el tema:

SWIM. 1er César, 2on Joan, 3er Jaume, 4rt Marit (oh la la!, tres bien!), 5é Gassó, 6é Manel (encara estava clapat), 7é Pros, 8é Nacho i 9é Ferran. 

BIKE. El César surt a un ritme estratosfèric (2h42), el Joan que deia que aniria tranquil (ja ja que bueno) a un ritme molt fort (2h44), el Manel és el tercer en arribar a la T2 (sobre el km 65-70 comença a remontar posicions (suposo que ja quasi al migdia es comença a despertar), després arriba el Jaume, tot seguit el tàndem dels Davids, més tard la Martina que fa l'equip de relleus femení i finalment el Nacho. La gran nota negativa, és l'accident del Ferran el qual, si no arriba per la seva habilitat a sobre la bici, hagués pogut ser bastant dolent. Una pena, estava remontant posicions i ja al km. 26 per culpa d'un ciclista totalment inexpert va caure i va destrossar els radis de la bici. Ànims Ferran!

RUN. En César, com tot el triatló al seu ritme ràpid, en Joan intentant seguir un ritme constant malgrat els dolors musculars, en Manel corrent d'una manera espectacular (1h36), en Jaume ja no va sortir a córrer a causa d'una lesió que esperem que comenci a quedar enrera, els Davids apretant fort en una disciplina que dominen, la Rachael volant al relleu de la Martina (1h36) i el Nacho aguantant el tipus com un autèntic campió.

Al final, aquests han estat els temps definitius:
César Encina 4:56 (debut i sub-5h.)
Manel Pardo 5:02
David Gassó 5:12
David Pros 5:19
Joan Jonama 5:19
Nacho Martínez 6:13
Tema Girls 5:22 (primeres classificades en relleus)











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada