28 de març del 2013

TRI-NEU DE CANILLO 2013



CRÒNICA D'ALBERT HORTET


Dissabte un motivat del triatló Valldoreix va anar a competir en una prova triatlètica poc habitual, i és que la Tri-neu Gore Tex combinava un tram de trail-running de 6,4km, btt de 6km i  2,3km d’esquí de muntanya. A tenir en compte, els 1300 m de desnivell positiu, començant des de Canillo i acabant al Pic de la Portella. Amuuunt!
Quedo amb el Josep, company de fatigues de la muntanya, que sense saber ben bé on es posava va decidir estrenar-se en un triatló. Això sí, sempre que estigui relacionat amb cims, neu i fred.
A mig matí ens plantem al Palau de Gel de Canillo a recollir els dorsals, amb ells a la mà i el cotxe ben aparcat calia organitzar-se!
Col·loquem el material a les transicions (els esquis ens els puja l’organització fins a peu de pistes!) mengem un tupper amb pasta i ens comencem a mentalitzar. No sabia ben bé com vestir-me (us imagineu algú esquiant amb la indumentària del vdx??)però tot valent em vaig atrevir amb la nostra súper equipació.
A les 15h començava la prova. La gent surt com sempre, rapidíssima. El tram de córrer eren dues voltes en un circuit urbà que es va fer prou dur degut al desnivell (pujàvem fins l’ermita de Canillo). Temps: 27’09’’
Arribo a la T1 i força ràpid agafo la btt i amunt. Ens esperava la típica carretera de corbes amb desnivells superiors al 10% que puja fins a les pistes d’esquí. Quasi tot era asfalt tret d’un tram força enfangat que circulava pel mig d’uns prats. I sense patir més del compte s’arribava a la T2 que degut a la neu la van col·locar més avall del previst. Temps: 36’10’’
Deixo la btt i amb força ímpetu em col·loco les botes i els esquís. Clac, clac i som-hi! Ens faltaven 600m de desnivell per un circuit molt guapo entre boscos i pistes que pujava i pujava fins coronar el Pic de la Portella. Temps: 51’54’’

Una vegada acabada la cursa (temps: 1h55’15’’), calia baixar fins al cotxe! Ja us podeu imaginar la fila que feia un servidor esquiant amb calça curta i el fred que va passar.

Us convido a tots a participar-hi l’any que ve!

1 comentari:

  1. Enhorabona nois!!!!! si, si l'Albert amb el vestit del vdx quina pinta!!!! i pel Josep tot un repte, però,bueno, lo important és participar... i mica en mica estic segur en farà d'altres.

    ResponElimina