25 de març del 2013

Duatló de Cerdanyola 2013

El matí havia començat gris i humit però va acabar de la millor manera: disputant una prova molt ben organitzada i força espectacular en un dia primaveral, i tot això amb la fantàstica companyia dels companys del club. Com acostuma a passar en aquests casos, la poca estona va donar per un munt d'anècdotes: la caiguda en cadena a la porta dels boxes, l'aparcament de la bici del Jacob al lloc del Fidel, etc. Les nostres cares de felicitat al finalitzar la prova eren el millor testimoni de lo bé que ens ho havíem passat. Potser mai no arribarem a guanyar altres clubs més nombrosos i amb més solera, però la vitalitat que demostra aquest grup de ben segur que molts pocs la poden superar. 

Com no podia ser menys, al estar tant aprop de Cerdanyola fins a 6 dels nostres han anat a competir -tot i que per algun dels nostres representants era el seu debut en duatló-, i sí, cal dir amb claretat que ho hem donat tot i que podem estar ben satisfets amb els resultats.

En primer lloc, el Jacob, aquest juga en una altra lliga arribant a tant sols a 9 minuts dels primers... i això que era un dia que la palla es venia molt cara!

Pel que fa a la resta, hem arribat tots en un puny -2 minuts de diferència-. No obstant, cal destacar el Fidel -un gran debut i un diamant que cal pulir-, i com no en Joan que malgrat els problemes físics que arrossega ha quedat 3er del seu grup d'edat-. 

Aquests són els nostres temps oficials:
Jacob Roman 1:04:24 (posició 123)
Fidel Cano 1:11:10 (posició 281)
David Pros 1:12:16 (posició 303)
Joan Jonama 1:12:36 (posició 311)
Jaume Valls 1:13:38 (posició 332)
César Encina 1:13:48 (posició 336)

En resum, ja ho sabeu tots, aquest equip no para de crèixer a tots els nivells i ningú ens aturarà. AMUUUNT!!

Per acabar, agraïr a la Lluïsa i la Rachael el seu suport i les nombroses fotos que ens han fet avui. Gràcies!!

FOTOS PRE-CURSA



 L'equip a punt


FOTOS PRIMER TRAM DE CURSA (5 KM)

César
Jaume
David P. (I)
 David P. (II)
 César + Popeye
 Joan

FOTOS TRAM BICI (20 KM)

 Fidel








FOTOS DARRER TRAM CURSA (2'5 KM)

 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada