26 de juliol del 2012

Cursa de la Floresta



CRÒNICA DE PATRICIA PALOMAR

Aquest diumenge, com comiat abans de vacances, varem decidir amb la Martina, apunta-nos a la Cursa Popular de La Floresta.

Sabíem que la cursa tenia un bon desnivell, però tot i així varem pensar que com els caps de setmana sortim a corre per la muntanya uns 8 - 10 km ja estevem prou preparades......

Després de un setmana de moltíssim calor, diumenge fa un dia nuvol i fresquet, menys mal!!!

A les 8:30 recollim dorsals i comencem a escalfar. Com el poble es petit... hem trobo amb un policia municipal amb el que coincideixo sovint des de fa molt temps a la piscina. Esta de guàrdia i li toca anar davant de tot de la cursa, per això ens explica una mica el recorregut, que en poques paraules es PUJADAAAAAAAAAAAA

Be es lo que m’agrada!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A la linea de sortida ens trobem amb el Joan, marit de la Nuria del Complex, amb el que fa un mesos entreno els dimecres, aquests últims amb el J.Jonama com a super profe!!!

En res donen el tret de sortida i comença una pujada continua per asfalt de uns 3,5km, als que continuen  1,5 km de mitja baixada i l'altre de “falso llano”.

Es a partir del km 5 quan comença la cursa per un camí de terra de 3 km seguits de pujada. Menys mal que nomes son 8km!!!

A l’arribada la Núria i família animant a tope!!!

Finalment crec que els resultats no han estan malament.

Joan 38:24
Martina 40:18
Patricia 47:03

I la Martina puja a podi en el 3 lloc de la seva categoria, oe oe oe oe oe oe oe!

BONES VACANCES!!


La foto del grup amb la Martina lluint el trofeu com a 3a classificada femenina per grup d'edat. MOLTES FELICITATS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada