11 de març del 2012

Mitja Marató de Cambrils


Èxit total a Cambrils!! així és com podem definir la matinal d'avui. Avui s'han presentat per anar a córrer en David "Young", en Jacob (de la R.E.R.R. = Ramon Escayola Road Runners) i la Rachael com a representant femenina.

Tots 3 tenien objectius diferents: en David debutar en la distància, en Jacob treure un bon resultat de la cursa de 10K que feia ell i la Rachael superar la seva marca en Mitja Marató.

Ens situem a un lloc estratègic sota la ombra, i el primer que veiem és en Jacob que va just per davant del globus de 1:24 -això vol dir que està corrent per sota de 4'00-. Molt bé!


Al cap d'uns minuts veiem la Rachael i el David just per davant del globus de 1:40, és el Kilòmetre 8 però porten molt bon ritme.


No ens movem del lloc perqué sabem que tornaran a passar en una estoneta -coincideix amb el kilomètre 14-, però mentrestant també estem patint a la nostra manera...


Una vegada ens "recuperem" els tornem a veure passar, encara amb un ritme constant i amb bones cares.


Ara ja sí que toca anar-los a esperar a meta, i veure com ha anat finalment la cosa. Arribant a meta, ens trobem en Jacob que llògicament ja ha arribat i que malgrat el braç enguixat ha fet 40:38 quedant el 74 de 776 corredors. Enhorabona el sub-40 està a tocar!


Ens situem a un bon lloc estratègic, i apareix la mar de content en David: temps final 1:38:15 que no està gens malament per un debutant en la distància.


...però no ens dona temps de distreure'ns que veiem que també entra la Rachael, amb un temps final de 1:38:53 MMP i la 12a dona a la classificació general. Genial!!


Els tres herois del matí amb cara de satisfacció

I com a cloenda d'un fantàstic matí, vam anar a cel·lebrar-ho a un restaurant local.

Cambrils ens veiem al 2013!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada