4 de març del 2012

Duatló de muntanya d'Òdena

Crònica de l'Albert:
La III Duatló de muntanya d'Òdena es presentava dins del calendari de la federació el dia 4 de febrer, però el fred siberià del moment va fer que la organització l'aplacés fins  ahir dissabte 3 de març. La representació del Club hagués estat més nombrosa amb la data inicial, ja que els Davids (Pros i Oliveras) no van poder venir. Allà però hi vam ser presents el míster i un servidor, a més a més del Jose (un spinbiker incansable i rookie dels duatlons) i en Nico.
La duatló tenia 2 trams de cursa i un central amb btt. El primer tram a peu, tenia una distància de 5km i començava amb un descens força divertit fins arribar al riu. Però ja sabem que tot el que baixa tard o d'hora s'ha de pujar, i la pujada ja no la vam trobar tan divertida on hi havia trams que pràcticament era impossible còrrer!! Després d'aquesta pujadeta vam arribar ben calents a la zona de transició, canvi de sabates, casc, bici i amuunt!
I tan amunt! I dic amunt perquè el perfil del tram de btt era ben clar. Els primers 10km eren ascendents fins arribar als molins de vent i els següents 10km de baixada fins arribar al poble. Òdena està situat al bell mig de la conca que rep el mateix nom i esta formada per materials d'era terciària i quaternària, calcàries, margues, conglomerats i gresos en el seu conjunt tous i poc consolidats. Aquest tipus de sediments junt amb l'extrema sequera que pateix el territori feia que el descens fos ràpid i un pèl perillós. Ben ple de pols, s'arriba a la transició altre cop, on amb més lentitud que la desitjada, deixo la btt em calço les bambes i a còrrer que això esta al caure!!
Dit i fet, els 2,5km del final no eren pas pa sucat amb oli però quan començo a patir me n'adono que estic creuant la meta.
Fins la propera!
Els nostres temps finals han estat:
- Joan Jonama: 2:19:24
- Albert Hortet: 1:51:25

Salut
 

En espera de les fotos que ens passi en Joan:


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada