5 de febrer del 2015

DUATLONS!!!... Canyelles i Rubí

Com molt bé deia una portada de la ja desapareguda revista Finisher: "A l'hivern: a falta de triatlons, bons duatlons". Doncs això, en un gèlid cap de setmana d'hivern hem participat en dues proves, les quals -al marge de ser puntuables- éren classificatòries pel Campeonat de Catalunya de Duatló.

Dissabte, en Albert Mas a Canyelles va fer el Du sprint. El nivell dels participanst, com era d'esperar, molt i molt alt. No obstant això, el jove crack es va buidar amb un temps de 1:08, fent els següents parcials:
18:21 (5K), 40:47 (20K) i 9:49 (2'5K)

Diumenge era el torn de l'Oscar Osta i la Rachael West. Matí amb molt de vent i força fred. La veritat és que aquest duatló és força dur pel clima, el desnivell, l'època de l'any en el que el fas (amb molt poc volum de bici) i la distància. 

Sorpresa!! l'Oscar es presenta però deixa la bici a casa per culpa del vent. Al final, la situació tampoc és tant dolenta i es penedeix de fer un trist 10.000. Pel que fa a la Rachael, debut en aquesta exigent distància amb un resultat excelent. Els ritmes han estat molt constant en els tres segments de la prova:
44:56 (10K), 1:33:15 (40K) i 24:33 (5K)
CANYELLES
 RUBÍ




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada