2 de gener del 2015

SANSI SANT CUGAT 2014


Aquesta ja és una cursa que la tenim marcada al calendari de manera permanent, evidentment perquè la fan a casa però també perquè la data és molt simbòlica: el darrer dia de l'any. Això suposa fer balanç a nivell esportiu, i una bona manera de sintetitzar en quin punt estàs és competir en una cursa com aquesta.

Com sempre, la nostra participació ha estat força numerosa, però encara ho hagués estat més si no fos per la plaga de malalts que hem tingut.

A nivell de resultats ja comença a semblar un tòpic però cal estar força contents per molts motius. Aquest és el resum de la nostra participació:

David Gassó 39:27 (com sempre en la seva línea, un bon sub-40 per acabar l'any)
César Encina 40:51 (llàstima que no s'ha pogut trobar bé i no ha pogut acompanyar en D. Gassó, de totes maneres un molt bon resultat)
David Pros 40:53 (quan està fi no hi ha qui l'aturi: tot un tro!)
Miquel García 41:17 (sort que volia fer uns 43 minuts...ejem ejem)
Rachael West 41:54 (quina bèstia!, ha entrat dins del top-10 de la classificació general i 2a per categoria, OJU! que a més sembla que això no acaba aquí)
Jaume Valls 43:11 (un fantàstic resultat tot i no tenir la llebre habitual d'altres anys)
Jacob Roman 43:20 (malgrat no entrenar mai es treu un 43 min. de la màniga...quin crack!)
Clara Bosch 47:56 (tampoc no s'ha trobat bé...tot i això ha corregut a un ritme molt ràpid)
M. Dolors López i Teresa Copete 57:20 (han fet un tàndem ajudant-se entre les dues i millorant molt respecte l'any passat: genial!)
Lluïsa Salgado i Joan Jonama 1:10:05 (per acabar hem de parlar d'un altre gran tàndem: Lluïsa+Joan. La Lluïsa ha acabat molt bé la cursa i esperem que sigui l'inici de moltes més que en farem plegats).

Aquest 2014 ens ho hem passat genial, i seguirem aixó molts anys més.

Bon any 2015 i amuuuuunt VDX TRI!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada