17 de novembre del 2013

Actualització dels darrers resultats (GIRL POWER)

Les darreres setmanes el protagonisme se l'han endut clarament les noies, en especial la Clara i la Rachael:

SANT FOST TRAIL
La multinacional del triatló WITL va organitzar una cursa de muntanya, de 12 i 22 K  respectivament, la qual hauríem de tenir molt en compte per a properes edicions. La Rachael va escollir la distància llarga i va acabar en 2:17:49, finalitzant la 8a de la general -per darrera d'alguna il·lustre com la Saleta Castro-.

CURSA DE LA AMISTAT
Fantàstica, i unes de les històriques de Barcelona. Malgrat ser una cursa no competitiva, tots els corredors l'hauríem de fer alguna vegada a la vida. La Clara la va fer, i va finalitzar al lloc 525é de la classificació final.

BEHOBIA-SS
Idem anterior...una altra de les super-clàssiques i d'aquelles amb l'etiqueta "MUST". Una que no para (Clara) la va fer, acabant amb un temps de 1:46:17.

...i per acabar hauríem d'afegir al nostre palmarés, el primer lloc que va aconseguir la Rachael al Cross Escolar de Sant Esteve (Felicitats!!)